Story

Ik ben Esther Havenaar. Een creatieve duizendpoot met een dosis ervaring op het gebied van ontwerpen, stylen en grafisch vormgeven. Design en styling vormen de basis voor elk concept, verbreding en verdieping. Zowel voor Fashion als interieur en food. Ik ben openminded, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en denk graag mee aan nieuwe concepten. Op zijn Rotterdams, met een niet lullen, maar poetsen mentaliteit.

I'm a day dreamer and a night thinker

MNFSTO komt voort uit de naam Manifesto, de modezaak van mijn ouders en de plek waar ik mijn creativiteit voor het eerst kon los laten. De naam staat voor betrouwbaarheid en een goede basis, twee eigenschappen waar ik ook voor sta. Vanuit die achtergrond past Manifesto bij mij en bij mijn bedrijfsvoering, maar dan wel met een nieuwe touch in het beeldmerk MNFSTO. Je spreekt het uit als Manifesto en niet zoals je het schrijft. Dat is mijn beeldmerk.

MNFSTO staat voor creativiteit, concepting, design & styling. Van verschillende disciplines tot een totaalconcept:

Fashion designer

Graphic designer

Concept designer

Fashion styling

Interieur styling

Window styling

Shop styling [visual merchandiser]

Wat kan ik voor je betekenen? Advies tot uitvoering en compleet ontzorgen van de klant. Door mij te verdiepen in de identiteit van een product of bedrijf, kan ik mij inleven in de wens van de klant. De stijl van MNFSTO is te onderscheiden door kenmerken als strak, kleur, geometrisch, urban, eenvoud, populisme en Scandinavische invloeden met als motto dat beeld meer zegt dan woorden. Neem een kijkje op mijn website of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

+31 (0)6 11 013 665

info@mnfsto.nl

 

Facebook

Instagram